• Sök domän

• Loading
  • Stäng

Supportsidor

Här kan du som är kund hos oss hitta supportdokument och svar på vanliga frågor.

Driftinformation

Vid kända driftstörningar informerar vi alltid så snart som möjligt på vår Facebook-sida och på vår separata Driftinfo. Gilla oss gärna på Facebook så att du inte missar något, och bokmärk gärna Driftinfon så att du lätt hittar den.

Supportdokument och guider

Vi har en kunskapsbank med en mängd olika dokument med lösningar på vanliga problem, vi har guider för att göra rätt inställningar i olika program och vi har guider för olika applikationer. Här hittar du svar på många olika problem och frågor!

Kunskapsbank - Här hittar du själv svaret på de vanligaste frågorna.

Inställningar - Hjälp med inställningar i de vanligaste programmen.

Guider - Läs mer om våra olika applikationer.

Kontakta supporten

Om du inte hittar det du söker i vår kunskapsbank är du självklart alltid välkommen att kontakta oss.

Alla priser angivna exklusive moms.